Програма за корпоративна филантропия

Ние получаваме дарения, вие данъчни облекчения и още ред ползи за бизнеса си

Изберете Pet Sisters за своя корпоративна благотворителност

Pet Sisters предлага безплатна и доказано успешна програма до ключ за филантропия на корпоративни партньори.

Нашата програма е отворена за бизнеси от различен мащаб, стопански сдружения и организации.

Ако търсите начин да обогатите марката си чрез филантропия, изберете нашата програма, която е готова за активиране, лесна за администриране и която вашите служители и клиенти ще харесат.

Ползи: правенето на добро е добро за бизнеса

Когато се присъедините, вие ще разберете, че правенето на добро е добро за бизнеса, по много и разнообразни начини.

Достигнете нови аудитории и представете марката си в нова светлина:
Знаете ли, че 93% от потребителите искат да работят с бизнес, свържете се с кауза? Всяко трето домакинство притежава домашен любимец, което ни превръща в отлична кауза, с която да се гордеете.

Отличете марката си с методите на най-успешните компании:
На силно конкурентен пазар и при нови динамични икономически условия, да отличиш марката си е равнозначно на това да разшириш пазарите си. Не случайно най-успешните компании все повече залагат на филантропията.

Привлечете и задържайте по-качествени служители:
Например, корпоративната филантропия може да осигури съществен тласък на степента на ангажираност на вашите служители.
Над 71% от служителите казват, че е наложително или много важно да работят за бизнес, където културата подкрепя дарителството и доброволчеството.

Получете данъчни облекчения:
Нашата организация отговаря на всички условия

Как работи: Проактивно помагаме на бизнеса да процъфтява, докато дарява

Pet Sisters предлага на водените от кауза бизнеси лесна, готова програма, за да кажем „благодаря ви за вашата помощ“.

СЪЗДАВАМЕ ВЪЛНЕНИЕ ОКОЛО ВАШИТЕ ИНИЦИАТИВИ. 
Нашите програми за корпоративна филантропия може да имат практическа цел, но това не означава, че не могат да бъдат забавни и ангажиращи. Всъщност това е едно от най-важните им предимства! Събудете вълнение сред вашите служители и клиенти чрез: 

☑ Помагаме да увеличите ангажираността на служителите: различни инициативи

☑ Генерирайте страхотен PR, за да сте в крак с очакванията на клиентите и служителите си. Pet Sisters предоставя набор от инструменти, печатни и цифрови, които да ви помогнат да популяризирате нашето партньорство във вашата компания и вашата общност като цяло. 

☑ Приносът ви заслужава да получи широка публичност: представяме ви на специална оптимизирана за търсене уеб страница на нашия сайт. Системно популяризираме партньорството чрез всичките си комуникационни канали. 

☑ Възможност за свързан маркетинг с Pet Sisters /маркетинг с кауза/ – стигнете до нови аудитории

……………и още!

Как да започнете

Добрата програма за корпоративна филантропия не само може да ви помогне да разширите маркетинговия си обхват, да достигнете и повлияете на трудни за достигене аудитории, да надградите репутацията си и да спечелите одобрението на служителите и клиентите си. Може и трябва да ви помогне да си възвърнете част от инвестицията.

Определете целевите ползи. Какво търсите във вашата програма за КСО – ангажираност на служителите? По-добра ангажираност с клиентите? Обогатяване на марката чрез каузен маркетинг? 

Попълнете формата по-долу и заявете интерес за корпоративно партньорство.

Ние ще оценим съвместимостта на КСО стратегията на вашия бизнес и кои от начините за дарения, които предлагаме, ви помагат да постигнете целите в стъпка 1.

Стартираме програмата и изготвяме персонализиран календар за вашите инициативи.

Отчитаме резултатите от нашата работа и годишния си отчет. Прозрачността е в основата на нашата дейност и искаме да сте уверени, че нашата организация заслужава доверие и винаги работи за разширяване на положителното си въздействие. 

Коктейлът за дарителите ни

Най-хубавият момент, най-чаканият и най-заслуженият – Коктейлът за дарителите ни!

В края на всяка година оргнизираме Коктейл за дарителите. Представяме ви кратък обзор на  нашата работа. Искаме с очите си да видите какви фантастични неща правят вашите дарения.

Събитието е и своеобразен нетуркинг, където можете да срещнете други собственицина бизнес, да устаноите контакти и да обменяте опит.

„Качествено събитие, силно емоционално и много полезно за нови В2В контакти, завързани в една среда на доброжелателност, споделени ценностии сърдечност, каквато е невъзможна на друг тип корпоратвни събития. Хората, които срещнах там, са безценни!“

- Йоана Георгиева, СЕО JM Construction

Заявете интерес за корпоративно партньорство