Нашите партньори

Партньори на сдружението

Благодарим на нашите партньори, които оказват  нужната подкрепа по най-разнообразни начини и които ни помагат да продължаваме нашата работа в полза на най-уязвимите животни и обществото като цяло.

Агенция за дигитален маркетинг Systemssy ни помогнаха да стигнем до повече от вас, да изграждаме общност около идеята си за един по-човечен свят с грижа и право на дом на отхвърлените животни, да ви държим информирани за нуждите си, битките и победите си. Те изградиха и поддържат 100 % безвъзмездно нашия уебсайт. Създадоха една напълно безопасна среда за даване и получаване на даренията ви, както и за защита на вашите лични данни.

Тяхната помощ не спира до тук. Те са и наш корпоративен дарител.

Ако харесвате работата им, можете да се свържете с тях 

Хотел Дива Чифлик не само е pet friendly хотел, но и споделя нашата визия за хуманен свят, където всички животни са уважавани и третирани с доброта и състрадание.

Техните ценности са в съответствие с нашите собствени, за да гарантираме, че както домашните любимци получават внимание, грижа и любов, това е право и на безпризорните и беззащитни улични животни. 

Не забравяйте, че когато направите първата си резервация, Хотел Дива Чифлик ще направи дарение за нашите програми за настаняване и осиновяване на нашите питомци. Можете да планирате своята споделена с домашния любимец семейна почивка тук 

Хотел Снежанка Пампорово е pet friendly хотел в пълния смисъл на думата. Означава, че не само ще подслонят домашните ви любимци, но и работят с Pet Sisters в продължение на много години по своята благотворителна дейност. 

Те са сред основните ни спонсори както на благотворителни събития, така и за заснемането на нашите благотворителни календари. 

Неизменната им помощ означава, че сме в състояние да осигуряваме средства и да представим грижа на най-нуждаещите се животни

Не забравяйте, че когато направите първата си резервация, Хотел Снежанка Пампорово ще направи дарение за нашите програми за настаняване и осиновяване на нашите питомци. Можете да планирате своята споделена с домашния любимец семейна почивка тук 

Като резервирате престой в Хотел Родопски дом, Чепеларе, вие не само гарантирате, че вашият собствен домашен любимец ще бъде поглезен, докато споделяте семейната почивка, но и ни помагате да намерим домове за животни, които отчаяно се нуждаят от тях.

Независимо дали става дума за уикенд или за семейната почивка, Хотел Родопски дом може да помогне на вас и вашия домашен любимец да извлечете максимума от живота заедно.

Не забравяйте, че когато направите първата си резервация, Хотел Родопски дом ще направи дарение за нашите програми за настаняване и осиновяване на нашите питомци. Можете да планирате своята споделена с домашния любимец семейна почивка тук

Интересува ли ви
партньорство с нас?

Ние предлагаме разнообразни възможности за взаимноизгодно партньорство, което включва, но не се ограничава до корпоративни спонсорски програми.

Ще се радваме да обсъдим най-подходящата форма на сътрудничество с Вас или Вашата организация.

Медийни партньори