Осинови

Осинови или помогни да спасим всички

Те идват с готова личност, минало, което е уникално за тях и много любов, която да дадат. 

Сега зависи от вас да дадете на животните, за които се грижим, любящия дом, който заслужават.

Започнете търсенето на специален домашен любимец днес .

Труди

Родена на 05/05/2022
Кастрирана, ваксинирана,
куче за човек с опит – плаха е, нужни са й специални грижи и внимание, за да се отпусне и да стане вашият най-добър приятел и пазач.

Майкъл

Майкъл е много красиво, младо куче, кастриран, напълно ваксиниран, който чака да бъде осиновен.
С него обаче трябва да се работи. Определено има нужда от сериозен човек с опит, който да откликне на нуждите и характера му и най – важното – да го контролира. Ако някой желае да му даде шанс за приемен дом и да работи с него, осигуряваме всичко – храна и логистика.

Астерикс

Родена на 05/05/2022
Кастрирана, ваксинирана,
страхливо куче, ще й трябва време да свикне в домашна среда и да се отпусне, за което ще й помогне
 човек с опит и много търпение

Катрин

Беше изхвърлена в центъра на София, роди в разкопките срещу хотел Шератон, плаха е и се опитва да бяга, но не е агресивна, не знае много яно какво е да я галиш, но й харесва. Човек с търпение ще има успех.
Кастрирана, ваксинирана, около една година.

Кира

Родена на 05/05/2022
Кастрирана, ваксинирана
Плахо куче, ще й трябва време да свикне в домашна среда и да се отпусне.

Тилда

Родена на 05/05/2022
Кастрирана, ваксинирана
куче за човек с опит – за съжаление израстването в приюта не й се отрази добре, със сигурност трябва човек с опит, може би и треньор.

Калоян

Дата на раждане – 08.01.2019
Калата е изтеглен при нас от приюта в Девин.
Плах добряк, кастриран.

Бети

Мама Бети и бебета й дойдоха при нас от приюта в Девин, скитали се по улиците на града. Любяща, игрива и социална няма причина Бети да няма дом и хора, кото да я обичат.
И за да може изстрдалата майчица да продъжи да търси своето щастие , молим да ни помогнете с
нейната подготовка.

Матей

Дата на раждане – 17.01.2014 г. Предстои ваксинация. Лекува се с антибиотик. Частично е сляп с едното око, но се ориентира много добре. Намерен е на улицата в лошо състояние. Много социален. Не е срамежлив или плашлив. Обича хора (включително непознати и деца) и да играе.

Рутиана

Дата на раждане – 01.09.2018 г. Напълно ваксинирана с отрицателни тестове. Преминала е лечение от дирофилария. Все още приема Адвокейт. Прибрана за кастрация, където са й направено тестове и е диагностицирана с дирофилария. Където е била е нямало условия за лечението й е прибрана за лечение. Напълно социална с хора. Много активна и игрива. Разбира се с други кучета. Не е тествана на котки. Може да върви на повод, не е страхлива или срамежлива. Разбира се с деца, но може да е прекалено активна за малки деца.

Матилда

Дата на раждане – 06.06.2016 г. Напълно ваксинирана с отрицателни тестове. Имала е собственици и е живяла на лятната им вила. Прекарвала е зимните месеци при нас. Бившите й собственици са се преместили в апартамент и не могат да полагат повече грижи за нея. Много социална с хора, спокойна, тиха, обича да играе, но не е прекалено актива. Може да върви на повод. Разбира се с други кучета. Не е тествана с котки.

Люк

Дата на раждане – 29.01.2018 г. Напълно ваксиниран, с отрицателни тестове. Живял е на улицата и хората, които са се грижили за него и са го хранили са ни помолили да му помогнем, защото е бил; заплашван от други хора. Социален – не е страхлив или срамежлив. Обича да се гушка. Спокоен. Разбира се с други кучета. Върви на повод.

Tyra

Дата на раждане – 06.11.2021 напълно ваксинирана, кастрирана и с отрицателни тестове, спасена от улицата и настанена в приют в Перник, изтеглена при нас, характер: социална, обича да скача, да тича, обича много лакомства

Lotte

Дата на раждане 27.01.2022, напълно ваксинирана, кастрирана и с отрицателни тестове, спасена от улицата и настанена в приют в Перник, изтеглена при нас, характер: социална, обича да скача, да тича, обича много лакомства

Baffy

Дата на раждане  11.12.2021  , напълно ваксинирана, кастрирана и с отрицателни тестове, спасена от улицата и настанена в приют в Перник, изтеглена при нас, характер: социална, обича да скача, да тича, обича много лакомства

Защо си струва да осиновите от нашия приют?

Много от животните, за които се грижим, никога не са живели в любящ семеен дом. Можете ли да дадете на едно от нашите животни щастливото бъдеще, което заслужават? Вижте част от предимствата, когато осиновявате от приют:

По-малко вероятно да имат генетични здравословни проблеми

Кучетата от развъдници често страдат от здравословни проблеми в резултат на лоши практики за отглеждане. Освен това чистокръвните кучета като цяло са по-склонни да имат генетични проблеми поради това, че са били отглеждани за специфични цели през поколенията. Обратното, много от кучетата от приюта са са кучета от смесени породи, което намалява шансовете им генетичните проблеми да причинят проблеми.

Приютът ще е помогнал с медицински разходи

Осиновените кучета получават ветеринарна помощ в приюта, преди да бъдат осиновени. Всички наши кучета и котки ще бъдат стерилизирани или кастрирани, ваксинирани и чипирани.

Без изненади

Кучето, което избирате, е много по-малко анонимно, когато идва от приют.

Ще ви разкажем предварително за уникалния характер на животното, което сте си харесали, за неговите навици и предпочитания, както и цялата му медицинска история.

Не е мит!

Щом сте на тази страница, вероятно сте чували, че осиновено куче или котка от приют или задомено безпризорно улично животно стават най-добрите домашни любимци и ненадминати приятели до гроб?

Не, това не е мит.

Всъщност им цели 20 докозани факта, но да разгледаме най-важните.

Спасеното животно цени дома като никое друго куче.

Да, всяко кученце обича родителите си, но спасените знаят какво е да си бездомен. Сега, когато им  върви, случило им се е нещо добро като вашето семейство, те имат уникална и силна признателност за любовта, която давате. Всеки път, когато трябва да почистите бъркотия или да издържите миризмата на мокро куче, можете да си спомните как вашите усилия наистина означават много.

Те ще бъдат много лоялни. Яростно лоялни

Връзката, която имате със спасеното куче, е наистина специална. Това животно ви обича и ви цени повече, отколкото предполагате! След като се научат да ви вярват и започнат да ви обичат, нищо не може да застане между вас и вашия нов домашен любимец. Спасените кучета са известни с това, че са яростно лоялни, независимо от всичко.

Те ви учат на безкористност

Вероятно ще трябва да дадете много повече от себе си и времето си на спасено животно, отколкото бихте направили на друго куче. Вашият нов домашен любимец има история и животът може да го е белязал по повече начини, отколкото предполагате. Не е лесно да поставиш нуждите на проблемното куче над своите, но възнаграждаващото чувство, което получаваш след това, може просто да те научи, че безкористността е добродетел и да те превърне в много по-мил човек

 Готови ли сте да започнете една нова и вълнуваща история, която ще ви даде

в пъти повече, отколкото предполагате?

Свържете се с нас.

Нашите животни са 100 % готови за осиновяване

Здрави и обезпаразитени
Кастрирани или стерилизирани
Ваксинирани и чипирани
Готови за ново семейство

Hовият член на семейството ще е с вас до края на дните си

Осиновяването е сериозна стъпка и трябва да бъде добре обмислена, преди да я предприемете.

Ако имате някакви съмнения или въпроси, молим, свържете се с нас и ние с радост, ще ви отговорим, насочим и подкрепяме, докато обмисляте това важно решение.

Лесният начин да започнете

1. Изпратете ни имейл

2. Посочете към кое животно проявявате интерес и кога имате възможност да го осиновите

3. Ние ще се свържем с Вас, за да ви разкажем подробно за него и да ви изпратим формуляр за осиновяване

4. Ако вие сте точно един за друг, започваме да изпълняваме протокола по осиновителния процес, а вие се гответе за много нови вълнения, приключения и споделена любов!

Интерес за осиновяване

Още не сте избрали животно за осиновяване?

Помогнете ни да спасим всички животни в приюта

Докато чака да се срещне с вас, вашият нов член на семейството получава всички грижи, от които се нуждае в нашия център за животни. И не е сам. Имаме много гладни усти за хранене и вие можете да помогнете.

Спонсорирайте Спакителния център и помогнете на други животни, за които се грижим, да намерят пътя си към дома.