Нашите истории

Нашите истории

Сами

Сами беше намерен и спасен от сигурна смърт в гр. Самоков след подаден пост във facebook. Когато спасихме Сами, той беше болезнено слаб, недохранен и се нуждаеше от захранване за връщане на здравословно тегло. Уплашен и реагиращ, той видимо се нуждаеше и от медицинска помощ.

Диагнозата, с която го взехме е демодекоза. Месеци работа с нашия ветеринарен екип и специалисти по поведение на животните помогнаха на това нежно момче да се научи да бъде обичано. Сега Сами е едно съвсем различно куче.

Плъзнете бутона на снимката, за да видите Сами ПРЕДИ И СЛЕД.

Днес: щастливо осиновен в Германия
Нашите истории​

Бижу

Спасен от улицата, секунди преди да попадне в ръцете на глутницата. Намерен с диагнозите хидроцефалия и епилепсия. Бижу ще продължава да получава пристъпи и цял живот ще бъде на лекарства.

Той ще се нуждае от дом без други домашни любимци, спокоен подход и собственици, готови да спечелят доверието му. За щастие, нашият персонал, който се грижи за животните, е страхотен сватовник и скоро намери на Бижу свой дом за цял живот – убежище, където той вече е защитен, обгрижван и много обичан.

Плъзнете бутона на снимката, за да видите Бижу ПРЕДИ И СЛЕД.

Днес: щастливо осиновен в България от приемното си семейство
Нашите истории

Флори

Флори беше спасена от общинския приют в гр. Казанлък в изключително тежко психическо състояние. Диагнозата е пиометра и сепсис след фалшива кастрация.

Тя беше лекувана за инфекция и наблюдавана отблизо, тъй като Благодарение на експертните грижи на екип от ветеринари, Флори успя. Още няколко месеца любов и грижи и тя беше готова да се прибере у дома. Ето я Флори сега, едно съвсем различно куче.

Плъзнете бутона на снимката, за да видите Флори ПРЕДИ И СЛЕД.

Днес: осиновен в Германия

Show your story here

Sed vulputate mi sit amet. Nunc scelerisque viverra mauris in. Pellentesque pulvinar pellentesque habitant morbi tristique senectus et. 

Нашите партньори