Ако проявявате интерес за партньорство с нас,  запознайте се с нашите:

Ценности & Цели

Нашата дейност

Ние работим 365 дни в годината, 24 часа в денонощието, спасявайки всички животни от малтретиране, пренебрегване и нараняване. 

Нашата мисия

Мисията ни е да възпитаваме следващото по-добро поколение чрез личен пример. Малките деца са изложени на ужасяващи инциденти на страдание на животни онлайн, по начини, които предишните поколения просто не са преживявали.

Нашите цели

Ще продължим да работим неуморно, за да спасяваме и да се грижим за животни в нужда, да вдъхновяваме доброта и състрадание и да променяме нагласите, поведението и законите.

Работно партньорство

Ключова част от нашата стратегия е да работим в партньорство с други организации, които имат ресурсите, експертизата и отговорността да ни подкрепят не само да помагаме на животните, но и да променяме обществото.

Промени в закона

Много скоро се надяваме нашата кампания за по-строги присъди за жестокост към животни най-накрая да стане закон, увеличавайки присъдите за най-тежките случаи на малтретиране от 6 месеца на 5 години. 

Нашите поддръжници

Силно емоционална кауза, подкрепяна от 93% от хората. Всяко трето домакинство в България има домашен любимец, което ни превръща в отлична кауза,

с която да се гордеете. Нашата дейност и кауза среща широка обществена подкрепа.

Споделяте ценностите ни и се интересувате от форма на парньорство с нас?

Ние предлагаме разнообразни възможности за взаимноизгодно партньорство, което включва, но не се ограничава до корпоративни спонсорски програми.

Ще се радваме да обсъдим най-подходящата форма на сътрудничество с Вас или Вашата организация.

Нашите партньори