Вашето дарение ще има значение.

Помогнете ни да намалим жестокостта към животните

Това е вашият принос да им помогнете днес

Днес…

Днес ще отговорим на около 30 сигнала за нехуманно отношение към животните, жестокост или изоставяне.

Днес ще трябва да нахраним, стоплим или лекуваме над 150 животни под наша грижа – в приюта или във временни приемни домове.

Днес имаме спешна нужда от вашата помощ, за да ги спасим.

Всяка минута от всеки ден животните страдат от сърцераздирателна жестокост или изоставяне. Всеки ден и нашият екип работи неуморно, за да ги спаси.

Ще ни помогнете ли да продължим животоспасяващата си работа и тази зима?

Дари онлайн

Моля, дарете онлайн, за да ни помогнете да направим още повече. Спасете повече невинни животни и осигурете повече животоспасяващи лечения. 

20

лв.

30

лв.

45

лв.

Дарението се прави еднократно в български лева и плащането ще се извършва чрез PayPal.

Помогнете ни да помогнем на повече кучета като Сами

Сами беше намерен и спасен от сигурна смърт в гр. Самоков след подаден пост във facebook. Когато спасихме Сами, той беше болезнено слаб, недохранен и се нуждаеше от захранване за връщане на здравословно тегло. Уплашен и реагиращ, той видимо се нуждаеше и от медицинска помощ.

Диагнозата, с която го взехме е демодекоза. Месеци работа с нашия ветеринарен екип и специалисти по поведение на животните помогнаха на това нежно момче да се научи да бъде обичано. Сега Сами е едно съвсем различно куче.

Плъзнете бутона на снимката, за да видите Сами ПРЕДИ И СЛЕД.

Днес: щастливо осиновен в Германия
Помогнете ни да помогнем на повече кучета като Бижу

Спасен от улицата, секунди преди да попадне в ръцете на глутницата. Намерен с диагнозите хидроцефалия и епилепсия. Бижу ще продължава да получава пристъпи и цял живот ще бъде на лекарства.

Той ще се нуждае от дом без други домашни любимци, спокоен подход и собственици, готови да спечелят доверието му. За щастие, нашият персонал, който се грижи за животните, е страхотен сватовник и скоро намери на Бижу свой дом за цял живот – убежище, където той вече е защитен, обгрижван и много обичан.

Плъзнете бутона на снимката, за да видите Бижу ПРЕДИ И СЛЕД.

Днес: щастливо осиновен в България от приемното си семейство
Помогнете ни да помогнем на повече кучета като Флори

Флори беше спасена от общинския приют в гр. Казанлък в изключително тежко психическо състояние. Диагнозата е пиометра и сепсис след фалшива кастрация.

Тя беше лекувана за инфекция и наблюдавана отблизо, тъй като Благодарение на експертните грижи на екип от ветеринари, Флори успя. Още няколко месеца любов и грижи и тя беше готова да се прибере у дома. Ето я Флори сега, едно съвсем различно куче.

Плъзнете бутона на снимката, за да видите Флори ПРЕДИ И СЛЕД.

Днес: осиновен в Германия

Как помага вашето спонсорство?

Помагате на малтретираните животни да се възстановят

Ние спасяваме животни от ужасни ситуации. Някои са били малтретирани, други толкова пренебрегвани, че никога не са имали човешки контакт. Може да отнеме седмици, месеци – или повече – тези животни да се възстановят и да ги подготвим за нов живот в любящ дом. Вашето спонсорство финансира експертна рехабилитация на кучета и котки в нашия център.

Помагате да осигурим подслон, безопасност и любов

Всички кучета и котки в нашия център получават безопасна и любяща среда – нещо, което може би никога не са имали преди.

Вашето спонсорство финансира всичко- от питателна храна, а понякога и лакомства, играчки и продукти за грижа, до отоплението през студените месеци. 

Помагате за финансирането на животоспасяващи ветеринарни грижи

Много от животните, за които се грижим, се нуждаят от спешни или специализирани медицински грижи. Спонсорите ни помагат да се плати всичко – от спешна операция до лечение на хронични състояния. Специализираните ветеринарни клиники осигуряват лечението на нашите кучета и котки. Но можем да продължим да правим това само с ваша помощ.