Стани доброволец

Нашите доброволци са високо ценени са за тяхната ангажираност
и са признати за необикновените неща, които правят за нас.

Нека работим заедно и да направим Pet Sisters още по-добри

Тук в Pet Sisters има много различни роли на доброволци и ние се стремим да създадем приобщаваща среда и да гарантираме, че нашите доброволци участват във всички аспекти на нашата работа.

Една готова база данни с доброволци е безценно предимство, което ни позволява да действаме бързо и адекватно във всяка ситуация.

Изберете своята роля, регистрирайте се на формата по-долу и се пригответе за сърдечно посрещане в нашите редеци! 

Стани приемен родител

Регистрирай се като приемен родител и осигури временен дом на куче или котка, когато е най-нужно

Понякога  нашите питомци се нуждаят от спешно временно настаняване, докато чакат трансфер до новия си дом. 

Ключовата дума тук е спешно. Една готова база данни с потенциални приемни домове е безценно предимство, което ни позволява да действаме бързо и адекватно в критични ситуации. 

Единственият ангажимент на временния приемен родител е да осигури подслон и грижа. Ние осигуряваме храната, лечението и всичко, което конкретния казус изисква.

Разчитаме на приемни родители да осигурят временни домове за животните, за които се грижим. Отглеждането на животно може да му помогне да се възстанови от изоставяне, малтретиране, болест или нараняване. Това са първите стъпки към намирането на нов, обичащ постоянен дом.

Временното подслоняване на животни е ключов етап от прехода към безопасен и спокоен живот на изоставеното или малтретирано животно. То играе жизненоважна роля в рехабилитацията на животните и помага да се подобри шансът им да намерят нов дом.

Много животни, които приемаме, са страдали или не са свикнали с грижите и обичта, които заслужават. Животът в приемно семейство им осигурява индивидуална грижа, което им позволява да изградят увереност и да свикнат с нормален начин на живот.

Някои животни не се справят добре в среда на център за животни или трябва да останат под нашите грижи за по-дълъг период от време, докато текат процедури по осиновяването. Тук се нуждаем от приемни родители, които да им осигурят истински дом, дори и само временно.

Когато отглеждате животно, вие също ще освободите място в нашия център, за да можем да спасим повече животни в отчаяна нужда.

Възнаграждаващо е да знаете, че сте изиграли ключова роля в подпомагането на спасено животно да се възстанови от живота на страдание и да започне нов живот. Ще се срещнете и ще се грижите за животни с уникални характери и ще ги видите приютени в ново семейство. 

Отглеждането също така дава алтернатива на хората, които обикновено не биха могли да приемат животно в дългосрочен план поради други ангажименти.

Как мога да помогна?

Шофьор - доброволец

Нуждаем се от шофьори-доброволци, които да помагат, като транспортират нуждаещите се животни, за които се грижим.

Грижа за животните

Практическа грижа като гушкане на котка и разходка на куче или помощ в грижите за животните в спасителния център.

Набиране на средства

Да бъдеш доброволец за набиране на средства е фантастичен начин да ни помогнеш и да събереш основните пари за животните в нужда.

Фотограф - доброволец

Нуждаем се от фотограф-доброволец за заснемане на професионални сесии за благотворителния ни календар и промоционални материали

Връзки с медиите

ПР специалист, който да работи доброволно за медийно отразяване на дейности, събития, писане и публикуване онлайн професионални прес релийзи и връзки с електронни и печатни медии.

Доброволец в благотворителни събития

Разнообразни роли като хостеса, координатор при организиране на събитие, набиране на средства на място, помощ за благотворителните ни базари-вашата помощ винаги е добре дошла.

Помогнете за изработката на качествено и въздействащо дигитално съдържание

Ако имате специфични умения, които искате да използвате за добра кауза, включете се в нашата невероятна общност от доброволци.

  • Графичен дизайнер – за създаване на професионални графични изображения за нашите рекламни и маркетингови материали
  • Специалист по видео маркетинг – за създаване на видео истории за нашите питомци
  • Storytelling специалист – разказвач на нашите покъртителни истории за уебсайта и социалните медии
  • Ако имате добри презентационни умения, можете да помагате с изработване на презентации за нашата дейност и събития.

Помогнете за популяризиране на каузата ни и изграждането на връзки онлайн

  • Спасителният ни център често се нуждае от помощ за поддържане на връзки със своите поддръжници онлайн, или чрез социални медии, или чрез имейл.
  • Ако имате блог или сайт с висок трафик, бихте могли да напишете материал за нас или да вградите бутон за дарение на центъра.
  • Ако имате много последователи в социалните мрежи, бихте могли да ре-поствате наши публикации, за да достигнем до по-широка аудитория и получим повече видимост.

Форма за регистрация като доброволец