Привличайте, мотивирайте, задържайте

Корпоративната филантропия може значително да подобри степента на ангажираност и задържане на служителите

Нашите корпоративни програми за филантропия не са само за обществен имидж – те могат и наистина създават реални, положителни промени в качеството на вашата работна среда и цялостното удовлетворение на членовете на екипа.

Как корпоративната филантропия
е от полза за екипа ви

Милениумите и поколението Z променят филантропията и поставят началото на нова ера на дарителство.

По-младите поколения не само оформят нов курс за филантропията, но и са сред най-желаните и търсени служители. Те не само активно подкрепят социални каузи с доброволен труд или парични дарения, но и предпочитат компании, които имат социална политика и подкрепят социални каузи.

Привлечете най-желаните служители:

Gen Z (18-24 години) и милениалите (25-40 години) променят филантропията и поставят началото на нова ера на дарителство. Също така разбират технологиите, което ги прави сред най-търсеите служители. До 2025 г. милениалите ще съставляват 43,1% от работната сила в света, а до 2030 г. – 43,3%. За много компании милениалите вече представляват повече от 2/3 от техните служители, което оформя нов курс за корпоративната филантропия.

Ангажирайте и мотивирайте

Какво стимулира мотивацията на милениумите? Знаете ли, корпоративната социална политика се нарежда на второ място, веднага след възможността за кариерно развитие, сред факторите, които мотивират милениалите?

Според проучване на Cone Communications 62% от милениалите са готови да получават по-малка заплата, но да работят в компания с висока корпоративна социална отговорност.

Задържайте ценните служители

Проучване показва, че служителите, които участват в програми за корпоративни дарения, обикновено имат 75% по-дълъг стаж при своите работодатели.

Посланието е ясно: вашите служители искат да бъдат част от бизнес, който подобрява техните общности и създава промяна извън стените на офиса им.

Активно помагаме да привличате, ангажирате
и задържате служители

Мотивирайте, развивайте култура, обединете ги около ценност и кауза, като същевременно ги забавлявате 100 % безплатно за фирмата ви…. и се радвайте на резултатите.

Извлечете максимума от нашето партньорство с подкрепата на специализиран мениджър за партньорства.

От забавни и мотивиращи идеи за кампании за набиране на средства, до нашите виртуални предизвикателства, които сплотяват екипа ви, ние имаме готови решения и опита, за да сме ви полезни.

Набиране на средства от служители

Поканете служителите си да се включат в набирането на средства с някои изпитани идеи, от разпродажба на печива до виртуални състезания, набирането на средства на работа никога не е било по-лесно.

Извлечете максимума от нашето партньорство с подкрепата на специализиран мениджър за партньорства.

Ние ще изготвим персонализиран календар, както и ще осигурим

Дарение от заплати

Payroll дарението е схема, която позволява на служителите да правят прости, ефективни от данъчна гледна точка дарения за всяка благотворителна организация.

Като корпоративен служител, Вие можете да правите дарения чрез работодателя си. Необходимо е да депозирате пред него съгласие, част от заплатата Ви да се превежда директно на благотворителна организация в обществена полза. В края на всяка календарна година, сумата от всички направени от Вас дарения, ще бъдат приспаднати от годишния Ви доход, което ще намали данъка Ви. Годишният размер на даренията е Ваше данъчно облекчение, но и безценна помощ за нас.

Корпоративно доброволчество

Възможностите за корпоративно доброволчество са достъпни само като част от по-широко партньорство за набиране на средства. Насладете се на един пълноценен ден в нашия спасителен център за животни, давайки възможност на вашия персонал да види и да допринесе за нашата работа от първа ръка.

Вашите служители могат да развият своите умения за изграждане на екип и комуникация, като същевременно се забавляват и виждат промяната на животните, за които се грижим с ваша и тяхна подкрепа.

Виртуални събития за набиране на средства

С виртуално събитие за набиране на средства можете да поемете спонсорирано предизвикателство от комфорта на собствения си дом или района, в който живеете.

Каквито и да са вашите способности, ние имаме виртуално предизвикателство за вас и средствата, които съберете, като участвате, ще помогнат на животни, нуждаещи се спешно от грижи.

Напълно безплатно е да се регистрирате за нашите виртуални предизвикателства.

Сега може да работите от вкъщи или да не можете да набирате средства по същия начин, но все още има толкова много неща, които можете да правите в зависимост от вашите страсти, например:

• Участвайте в едно от нашите виртуални предизвикателства за набиране на средства

• Докато работите от вкъщи, дарете ежедневното си кафе, обяд или пътни разходи.

• Организирайте виртуален обяд с колеги или приятели и дарете това, което бихте похарчили за хранене навън.

• Участвайте в спонсорирано предизвикателство – като 10k или дори маратон.

• Номинирайте ни за благотворителна организация, избрана от вашата работа.

• Организирайте вечер с онлайн викторина.

• Помолете приятели и семейство да ви спонсорират, за да се откажете от нещо, което обичате.

Интересувате се от нашите програми
за ангажиране на служителите?
Ние сме тук, за да помогнем!

Искаме да знаем точно вашите нужди, за да
можем да предложим идеалното решение.
Кажете ни какво искате и ние ще направим
всичко възможно, за да ви помогнем.

Свържете се с нас по всяко време